Over ons

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vlees van de slager duur? Niet bij De Huzumer Slager! Doordat wij het vlees direct van de grossier kopen, houden wij de prijs laag. U bent bij ons goedkoper uit dan in de meeste supermarkten en ons advies en de kennis over het vlees- dat krijgt u er natuurlijk gratis bij.

 

Vleesschotels voor elk seizoen

De Huzumer Slager stelt in de zomer de heerlijkste barbecuepakketten voor u samen, desgewenst compleet met salades, stokbrood en sauzen. Gaat u voor ultiem comfort? Wij kunnen dan zelfs een barbecue meeleveren bij het pakket! En wanneer de dagen korter worden en de buitentemperatuur barbecueën niet meer toelaat, gaat u gezellig aan tafel met een gourmet- of steengrill schotel. Ideaal voor de feestdagen, u hoeft dan niet zelf meer uren in de keuken te staan! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Specialiteiten van De Huzumer Slager

Wij hebben de afgelopen decennia een aantal vleesspecialiteiten geperfectioneerd. De Friese gedroogde worst bijvoorbeeld; een van onze specialiteiten. Deze drogen en roken we zelf in een rookkamer. Ook vindt u in ons assortiment kook- en rookworsten: heerlijk voor bij bij de stamppot! Natuurlijk zijn er ook tal van producten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Onze zelfgemaakte vleeswaren bijvoorbeeld; zoals Bacon, Verschillende hammen, Rollades, Zeeuws spek, Cowboyvlees (beef jerky), Boterhamworst, Grillworst (naturel of ham/kaas), Gebraden gehakt, Rookvlees, Ontbijtspek, Filet americain en natuurlijk onze befaamde vleesschotels voor elk seizoen – zoals barbecue-, steengrill- en gourmetschotels. Kom het gerust eens proeven in onze slagerij!

 

Kwaliteitsvlees, ook in de horeca

Erg trots zijn wij op de samenwerking met een aantal restaurants en instellingen. Wij verkopen onze overheerlijke vlees- en vleeswaren namelijk niet alleen in de winkel maar leveren ook aan verschillende horeca-instellingen binnen en buiten Leeuwarden. Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking tussen De Huzumer Slager en uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Winkelwagen